Afhaalautomaat – Apotheek Hapert – Hapert

Afhaalautomaat

De afhaalautomaat bevindt zich in het portaal van de apotheek tussen de 2 schuifdeuren. Bij deze afhaalautomaat kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week uw medicatie afhalen die eerder door ons op uw naam werd klaar gelegd.

Hoe werkt het?
De medicatie wordt door ons op de gebruikelijke manier klaar gemaakt en daarna in de afhaalkast gelegd.
U ontvangt dan een e-mail met daarin een afhaalcode. Let op: deze kan in de ongewenste of spam inbox binnen komen!
Met de afhaalcode en uw geboortedatum kunt u de medicatie afhalen. Als u door iemand anders de medicatie wil laten afhalen kunt u deze gegevens aan die persoon geven.

 

 

Komt u buiten onze openingstijden (maandag t/m vrijdag 8u – 17u30) dan kunt u met de afhaalcode ook de voordeur openen.

Voer de afhaalcode in bij het kastje links van de voordeur. Als het pakket wat hoort bij die afhaalcode inderdaad in de automaat ligt zal de deur openen.

 

Vervolgens volgt u de instructies op het grote scherm van de afhaalautomaat. Eerst vraagt deze naar de afhaalcode en dan ter controle naar uw geboortedag en maand. Als er betaald moet worden zal de automaat vragen om te betalen bij de pinterminal. Als de factuur voldaan is wordt het bijbehorende pakket gehaald en op aanwijzing van de automaat kunt u deze onderin achter de klep pakken
(let op: er is enige kracht nodig om de klep te openen!).

 

Om de voordeur weer te openen kunt u de grijze ‘deur-open-knop’ op de muur rechts van de voordeur indrukken. De voordeur zal daarop geopend worden.

 

Heeft u graag de eerste (keren) hulp bij het gebruik van de afhaalautomaat?
Geen probleem. Kom dan binnen onze openingstijden (maandag t/m vrijdag 8u-17u30) en meld u aan de balie, we lopen dan even met u mee naar de automaat.

Beperkingen bij het gebruik van de automaat:
– er kunnen geen artikelen in die koel bewaard moeten worden.
– heeft de uitgifte uitleg nodig bijvoorbeeld bij een nieuw medicijn? Dan kan het niet in de afhaalautomaat.
– er moet een e-mail adres van u bekend zijn bij de apotheek. U mag deze altijd doorgeven per WhatsApp op nummer 0497-384977. Geef daarbij ook uw naam en geboortedatum zodat we weten bij wie de gegevens horen.