Even voorstellen – Apotheek Hapert – Hapert

Even voorstellen

Laat ik me even voorstellen aan u:

Ik ben Moniek Cox en sinds 1988 verbonden aan de apotheek in Hapert. Eerst in de Linde apotheek en sinds 1 oktober 2019 Apotheek Hapert. In het begin was ik werkzaam als apothekersassistente. Daar ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging ben ik eind 2006 begonnen met het aanmeten van therapeutische elastische kousen.

Ik heb hiervoor diverse diploma’s (Nova Mundo) behaald en ik ben gecertificeerd bij het SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) wat betekent dat ik bij elke zorgverzekeraar kan declareren. Dit wordt gedaan door de firma Geritek.

Als u een medische indicatie/verwijzing van uw arts heeft kunt u telefonisch een afspraak maken. Tijdens uw eerste afspraak vindt er een intake gesprek plaats en uw benen worden bekeken en opgemeten. Meestal kunt u na een eerste afspraak al met juist aangemeten kousen geschikt voor uw klachten de deur uit. Dit kan omdat ik heel veel maten op voorraad heb. Moeten de kousen toch besteld worden dan duurt dit niet langer dan 2 weken.

Therapeutische Elastische Kousen worden door uw zorgverzekeraar volledig vergoed (basisverzekering) mits u aan uw wettelijke eigen risico heeft voldaan. Als u eenmaal client bent bij mij houd ik voor u bij wanneer u weer nieuwe kousen mag; meestal is dit na 12 á 13 maanden.Daar ik zelf ook compressie kousen draag weet ik als geen ander hoe het voelt en herken ik evt. klachten snel. Ik werk het liefste met het merk Varodem omdat die kousen gewoon erg prettig zitten en hun “werk” zeer goed doen! Ik spreek dus uit eigen ervaring en vanuit de kennis van mijn beroep.Er is voldoende keus in kleur en materiaal maar als het gewenst is kan ik elk ander merk ook leveren.

Ik ben officieel leverancier van Herzog Sport Compressie Kousen. Zij leveren speciale compressie-kousen voor sporters om blessurevrij te kunnen sporten én voor een sneller herstel na inspanning. Er zijn producten voor het onderbeen, knie, arm, de lies maar ook voor het bovenbeen voor bijv. hamstringblessures.

Dit alles maakt het mogelijk dat ik voor een totaalpakket aan compressie kan zorgen zodat alles op één adres plaatsvindt.

U kunt bij mij terecht op maan- dins- of donderdag na een telefonische afspraak.
In principe komt u altijd bij mij langs in Apotheek Hapert.
Het is mogelijk dat ik bij u aan huis kom maar alleen indien u zelf niet mobiel bent. Mijn maximale reistijd is 10 minuten.