Even voorstellen – Apotheek Hapert – Hapert

Even voorstellen

Laat ik me even voorstellen aan u:

Ik ben Moniek Cox en sinds 1988 werkzaam bij de apotheek in Hapert. Eerst was dit de Linde apotheek en sinds 1 oktober 2019 Apotheek Hapert. In het begin was ik werkzaam als apothekersassistente. Daar ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging ben ik in 2006 begonnen met de opleiding voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen.

Ik heb hiervoor diverse diploma’s (Nova Mundo) behaald en ik ben gecertificeerd bij het SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) wat betekent dat ik bij elke zorgverzekeraar kan declareren. Dit wordt gedaan door de firma Nabuurs J-Tek te Helden.

Als u een medische indicatie/verwijzing van uw arts heeft kunt u een afspraak maken. Dit kan per telefoon 04977-384977 of 06 3073 2495, e-mail (tek@apotheekhapert.nl) maar ook via WhatsApp.

Tijdens uw eerste afspraak vindt er een intake gesprek plaats en uw benen worden bekeken en opgemeten. Meestal kunt u na een eerste afspraak al met juist aangemeten kousen geschikt voor uw klachten de deur uit. Dit kan omdat ik heel veel maten op voorraad heb. Moeten de kousen toch besteld worden dan duurt dit niet langer dan 2 weken.

Therapeutische Elastische Kousen worden door uw zorgverzekeraar volledig vergoed (basisverzekering) mits u aan uw wettelijke eigen risico heeft voldaan. Als u eenmaal client bent bij mij, houd ik voor u bij wanneer u weer nieuwe kousen mag; meestal is dit na 12 á 13 maanden. Daar ik zelf ook compressiekousen draag weet ik als geen ander hoe het voelt en herken ik evt. klachten snel. Ik werk het liefste met het merk Varodem omdat die kousen gewoon erg prettig zitten en hun “werk” zeer goed doen! Ik spreek dus uit eigen ervaring en vanuit de kennis van mijn beroep. Er is voldoende keus in kleur en materiaal maar als het gewenst is kan ik elk ander merk ook leveren.

Ook meet ik klittenband-bandages, compressiehemden- en broeken aan. Dit alles maakt het mogelijk dat ik voor een totaalpakket aan compressie kan zorgen zodat alles op één adres plaatsvindt.

U kunt bij mij terecht op maandag, dinsdag of donderdag op afspraak tussen 8.00 en 15.00 uur. In principe komt u altijd bij mij langs in Apotheek Hapert omdat de behandelingsmogelijkheden daar groter zijn. U wordt dan beter en sneller geholpen.
Het is mogelijk dat ik bij u aan huis kom maar alleen indien u zelf niet mobiel bent en dus een medische indicatie hiervoor heeft. Geen vervoer is geen reden voor huisbezoek. Mijn maximale reistijd is 10 minuten.