Hulpmiddelen bij aan- en uittrekken – Apotheek Hapert – Hapert

Hulpmiddelen bij aan- en uittrekken

Heeft u een hulpmiddel nodig bij het zelfstandig aan- en uittrekken van uw elastische kous dan kunt u daarvoor ook bij mij terecht.Ik werk met de hulpmiddelen van Proflebo; de Gus omdat deze goed van kwaliteit zijn en makkelijk in het gebruik.

Heeft u een hulpmiddel nodig, laat het mij dan weten zodat ik voor u kan nakijken of het door uw zorgverzekeraar vergoed wordt.

Voor meer info over Gus zie http://www.proflebo.nl/proflebo.html

Ook evt. andere hulpmiddelen kunnen via mij geleverd worden waaronder ook de Handylegs, zie www.handylegs.com

Noppenhandschoenen. De groene kunststof noppenhandschoenen zijn onmisbaar en bij mij verkrijgbaar, voor de perfecte grip op uw elastische kous! Wenst u handschoenen met stof aan de binnenzijde, ook die zijn bij mij op voorraad.