Services – Apotheek Hapert – Hapert

Services

Bereikbaar via WhatsApp

Even snel een vraag stellen of alvast wat klaar laten leggen (openstaande herhalingen, anticonceptiepil, insuline, handverkoop, …)
Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Voeg ons vaste nummer 0497-384977 toe aan je contacten en vindt ons terug in je WhatsApp lijst.

 

Bezorgen

Als u geneesmiddelen nodig hebt kunt u deze meestal zelf direct ophalen in de apotheek. Maar soms lukt dit niet. Dan staat de bezorgster van Apotheek Hapert voor u klaar. Bezorgen doen wij gratis voor mensen die niet naar de apotheek kunnen komen. Het is voor ons heel moeilijk aan te geven hoe laat de bezorgster komt. Meestal is dit tussen 15.00 en 17.30 uur. Mocht het op een bepaald tijdstip niet goed uitkomen, gelieve het dan even te laten weten.

 

 

Herhaalservice

Wij kunnen pro-actief medicatie voor u klaar zetten. Dit kunnen we doen voor medicatie die chronisch gebruikt wordt en waar de arts een akkoord voor geeft. Wij houden voor u bij wanneer de voorraad bij u thuis bijna op is en zorgen dat het vooraf weer voor u klaar staat in de apotheek. Indien gewenst zorgen we dat het thuis wordt afgegeven of dat u het kunt op halen bij de uitdeelpost in Hoogeloon.

Wilt u graag starten met de herhaalservice dan vragen we u om de voorraad thuis te tellen. Dan kunnen we de voorraad van alle gebruikte middelen eenmalig gelijk trekken om vervolgens alles voor een bepaalde periode steeds klaar te zetten (meestal 1x per 3 maanden). Ook vragen we u om zelf een akkoord te vragen bij de huisarts. Uw arts laat ons weten dat hij/zij ermee akkoord gaat.

Vraag in de apotheek naar het inschrijfformulier als u interesse heeft!

 

Baxter

Helaas verandert de medicatie tegenwoordig regelmatig van uiterlijk. Daarnaast wordt gestimuleerd dat u langer (zelfstandig) thuis blijft wonen. Als u het overzicht kwijt raakt in de verschillende medicamenten en de innametijden dan kunnen we u waarschijnlijk wel helpen met een baxter. Uw medicatie wordt dan al gesorteerd over de verschillende innametijden aangeleverd in zakjes. Op het zakje staat de dag en het tijdstip waarop u de medicijnen in het zakje in moet nemen.

Vraag in de apotheek of dit geschikt is voor uw situatie!